Lördag

Tja tja alla fans! 
 
Idag har jag testat en ny grej, nämligen att ha ägg i smoothien! Blev fett gott. Så nu ska jag surpla i mig den och sen bege mig ut på stan med min dagiskompis. 
 
Igår försökte jag mig på att göra quesadillas(?). Dom blev helt ok! Skulle bara haft lite salsa, gräddfil och guckelimuck till. Så nu vet jag det till nästa gång. 
 
Nästa vecka händer det grejer iallafall! Har fått två personer att hjälpa med läxorna, så nu ska det rulla in lite pengar! Är dock lite nervös, hoppas jag inte gör bort mig totalt! Men det kommer nog gå bra.
 
Träningen den här veckan har gått sådär...slog mitt rekord i plankan en gång med två sekunder. Gick dock sämre igår. Skyller på att jag typ är förkyld. Därför har det inte heller blivit någon simning. Får se hur det blir nu i veckan! 
 
Nu måste jag hurry curra lite om jag ska hinne med bussen. Hare!
 
 

Kvällstankar

God kväll. Här sitter jag och har ljusmys med rökelse och dricker vaniljte och lyssnar på mysmusik. Måndagkväll vilket innebär tisdag imorgon. Skola på förmiddan och sen har jag ett par ärenden inne i stan. Sen blir det förhoppningsvis våffelmys med min myskorv. 
 
I alla fall, jag hoppas att alla vet om att det är Earth Hour på lördag, 20.30-21.30. Om jag får som jag vill spenderar jag den timmen med ljusmys och rökelse, mysmusik, chokladbollar och min myskorv. Av någon underlig andledning är jag extremt sugen på chokladbollar. Och pizza. Fast den kan jag klara mig utan. 
 
Träningen gick i alla fall bra förra veckan, slog rekord i simningen genom att simma 80 längder på 54 min. Slog dessutom rekord i plankan också! En minut och tio sekunder. Ingen höjdartid, men jag klara längre och längre tid. Även om det bara rör sig om sekunder. Imorgon ska jag försöka sätta ett nytt rekord i plankan och på onsdag förhoppningsvis simma. Vi får se hur det blir, verkar som att en förkylning håller på att bryta ut. Får ta och proppa i mig vitaminer så jag blir friskus. 
 
Sova är bra att göra om man vill vara frisk också, därför avslutar jag nu detta med ett godnatt. Godnatt!
 
 

3.14

Hallå hallå. Idag är det pi-dagen. Den har jag firat genom att gör diverse olika uträkningar, bland annat några som har innehållit pi. 
 
I alla fall, vad har hänt sen sist? Jo, jag har fått jobb! Ska numera hjälpa ungdomar med läxor, det blir nog kul. Jag har köpt sjutton(!) ringar också. För typ 80 spänn, på hm. Så dom är ju inte super flashiga men jag tyckte dom var fina. Ska bara nagellacka dom så jag inte får gröna fingrar. Jag vet inte riktigt vad som hänt, men jag har snöat in mig på ringar. Trots att jag typ aldrig använder det. Får bli ändring på det. 
 
Nyårslöftena går väl rätt bra, kunde gått bättre. Ska ju ta hand om mig själv bättre på insidan bland annat så har försökt äta relativt nyttigt, har ätit massa bär och grejer iaf. Jag gillar när nyttiga saker är goda, och bär är gott! Att träna har väl gått lite sådär, har mest gått promenader. Simmade i och försig två kilometer, det tog 61 minuter. Ska nog ta och göra det i nästa vecka också. Då ska det ta 60 min. Idag tänkte jag ta och träna lite här hemma, ska försöka slå mitt nuvarande rekord i plankan. Än så länge är det inte över en minut, men idag så! Magrutorna ska tillbaks till sommarn. 
 
Jaa, det var en liten sammanfattning. Ikväll är en tråk-kväll. Jag kommer förmodligen fortsätta med att göra diverse olika uträkningar. Så kul ska jag ha. Tjing. 

Grönsaker

Jag upptäckte i helgen hur gott det är med grönsaker. Liksom, att bara sitta och äta dom som dom är. Sockerärtor och sugarsnaps ligger etta på min lista. Och det som är extra bra är ju att det är nyttigt också! 
 
Jag har bestämt mig för att försöka proppa i mig så mycket vitaminer och mineraler som möjligt. Speciellt såna som är bra för huden och naglar. Jag har äckligt torr hud så jag kan ju hoppas att den kommer må bättre av det! Så ska jag självklart hinka i mig en massa vatten också.
 
Jag har förresten börjat äta(?) maxosol. Fast jag är snål av mig så jag tar bara en tablett varannan dag. Man ska ju som sagt bli brunare av dom och så, men det är faktiskt inte därför jag äter dom. I första hand är det för att dom innehåller vitaminer och mineraler som är bra för huden. Sen bränner jag mig lätt på näsan, så jag kan ju hoppas att dom kommer hjälpa mot det också. Sen om man blir brunare och brännan håller är ju ett plus i kanten. Så det är väl bara att vänta och se om dom hjälper. 
 
Nu ska jag ta och cutta upp lite paprika till mig och återvända till pluggandet. Hej. 

Hallå där

Här sitter jag som vanligt och försöker plugga. Det går som det brukar, inte alls bra. Motivation är inte min grej just nu. Dessutom har jag andra viktiga saker att fundera på. 
 
Nyärslöftena går relativt bra. Senaste veckan har jag dock inte simmat, jag är ju trots allt tjej och ibland känns det inte helt bekvämt att simma omkring helt enkelt. Ny bikini behöver jag också. Jag har i alla fall smörjt in mig ofta, mina fantastiska gener har ju gett mig en hud som är torr och kliar. 
 
Snart är det dags för tentor också. För tillfället bryr jag mig inte alls om hur det kommer gå. Vet inte hur det kommer bli nästa år heller. Egentligen skulle jag vilja ta tag i en massa andra saker, men jag vet inte om jag orkar. Jag vill inte förlora en massa tid. Ett år är långt. Fast egentligen är väl tid det enda jag har. Det är mycket jag vill göra men lite som jag orkar. Jag vet ju egentligen vad som vore bäst för mig nästa år, men jag vet inte om det funkar så. Det känns jobbigt att inte veta hur det kommer bli. Men jag orkar inte bry mig om hur det kommer bli heller. Känns lite som en ond cirkel det här. 

RSS 2.0