Tisdag

Idag fick jag vänta på bussen i en halvtimme. Under den tiden hann jag typ förfrysa benen och fötterna. Det är inte okej att bussen som ska komma 36 kommer samtidigt som den som ska komma 52, och då var dom sena också så dom kom inte fören hel! SL SUGER!!!

SPOLA TILL 00:50!!!

Torsdag

Igår råkade jag ha sönder en lampa på min ljusslinga. Jag råkade klämma den i fönstret, det ba POFF så sprack den. MEN jag är ju så grymt händig så jag lyckades byta lampa!

Sen idag när jag åt en mandarin/klementin/satsumas så fick jag saften i ögat! Det sved! Såhär gick det till: Jag bet i ena änden av klyftan, och då sprack den i den andra änden, och då såg jag hur saften ba kom flygandes mot mitt öga! Och sen hade jag mandarin i ögat. :(

MEN nog om min klantighet nu! Idag spelar Sum 41 på klubben. JAG SÖRJER. Så för att piffa upp stämningen lite tänkte jag måla en smiley på min vänstra tumnagel!

Imorgon börjar jag 11.45 istället för 8. Det känns jätte onödigt.


:'(


No reason


Subject to change


There's no solution


Walking disaster

Jag stoppar här, alla bra låtar får ändå inte plats. Och jag är så ledsen så jag tror att jag går och lägger mig och gråter snart, dom kommer till Stockholm på torsdag, och har jag någon biljett?? NÄÄÄÄ!!! Här har jag gått och väntat i typ fem år på att de ska komma hit, också missar jag det totalt! För att bi lite gladare hämtade jag hem bandits muspekare, så nu känns det nästan lite bättre. Nu ska jag fortstta sörja, och jag har upptäckt att det inte går någe bra att sörja och plugga samtidigt, så nu är hela min pluggkväll förstörd... :(


100

Detta är mitt 100e inlägg och i det tänker jag berätta att jag kommer ha träningsvärk i magen imorgon. Inte för att jag har gjort 457836285 situps utan för att jag har skrattat som ett jävla mongo.


ungefär så såg jag ut...

HAHA, hittade den här bilden bland alla andra, värsta läskiga smilet!! XD

Sen tänkte jag berätta att man får ont i nacken av att göra 409 fingerslag, så ni vet.

MEN! Nu ropar min tandborste på mig så jag ska gå och kolla vad den vill mig!! TJINGELING!




Jag borde egentligen göra något annat men jag orkar inte


Älska super mario truddelutten i början <3

Nästa helg är det första advent. Det betyder att det är dags att ta fram min röda ljusslinga, baka lussebullar, proppa i sig pepparkakor och bygga ett pepparkakshus!

Nää, det här blev ju helt värdelöst.

tjollahopp!

Idag har jag köpt en till randig tröja...svart och vit är den också...

FIN var den i alla fall!!!

Nu ska jag fortsätta att titta på bonde söker ko!


Nanananana...


Tant...


Den här låten är till tanten på bussen...

The KING is back!

Lite stämningsfull musik från Sagan om ringen

Jag är äntligen hemma från norrland! Det här är det jag har gjort: äta, fika, äta, äta, fika och sen äta igen. Och efter det så fikade jag och åt ännu mer. Så intressant var det! Snöade gjorde det också, kom typ en decimeter snö, och kallt vare. Minus 20 grader när jag åkte hem!

Och justja, min väska var full med lingon när jag skulle åka hem, så den höll på att inte få följa med! Och planet var försenat en timme, men jag var där supertidigt ändå för att jag åkte buss, så jag kunde ha fått följa med ett tidigare plan! Det var två gubbar som var på planet, men dom hade inte checkat in, så dom som jobbade på planet visste inte om dom var med, men dom var ju med så då fick inte jag plats.

Sen kom jag i alla fall till Arlanda, och vi kraschade inte på vägen, och sen åkte jag tåg, och sen var det en gubbe som jamade åt mig, och sen åkte jag tunnelbana och på den var det en annan gubbe som hade grodläten som ringsignal, och sen åkte jag buss och när jag klev av slog jag huvudet i hatthyllan!

Och efter den incidenten skulle jag köpa en grillade macka i centrum för det har jag varit sugen på sen i tisdags, och det tog typ en kvart att göra mackan som redan var klar! Och jag var ju döhungrig för jag hade ju inte fikat något så jag höll ju på att få ett mindre utbrott! Sen gick jag hem, och nu sitter jag här, men det kommer jag inte göra länge till för det luktar MAT, så nu ska jag gå och ÄTA!!!!

Tjing tjong långkalsong och ping pong!!!

JUSTJA! Jag hade inte med mig långkalsonger till farmor, det skulle jag ha haft!!! Påminn mig om att jag ska ta med det nästa gång!

 


Tänk om man vill gå och lägga sig klockan halv tio?



tyvärr så hade jag mycket den dan...


Stackars Viktor :(

som en blixt från himlen vad är det med mig


vem är du själv då??


fallerallela

Lampan finns visst!!! Fast den kostade typ 1000 kr så Hanna får inte den i julklapp.

Och nej korvkompis, toapappret behöver jag inte oroa mig för, sånt har jag koll på! och nu lät den mening väldigt konstig...

EN sak som jag däremot behöver oroa mig för är att mina kusiner och deras mor kommer och hämtar mig på flygplatsen, och hon tror att hon kör rally.


slutet om slutet...



Imorgon åker jag långt bort till skogen för att hälsa på min farmor och mina kusiner. Jag slår vad om att jag kommer vara bajsstressad för att bussen är försenad, kommer att virra omkring på arlanda, glömma att checka in, ta fel buss, snubbla och skämma ut mig totalt. Har jag riktigt med otur kraschar väl planet. Och jag lovar att jag typ kommer få öroninflamation bara för att jag är lite förkyld. Jag hatar att flyga, man kan inte titta ut, man får träsmak och ont i knäna och allt på planet är svindyrt. Tänk om det är en självmordsbombare på planet? Eller om det flyger in en fågel i motorn, eller om blixten slår ner, eller om piloten får ett rabiesanfall?? Eller om jag glömmer min kära mp3 :O Fast ännu värre vore att glömma mobilen, tänk att sitta i skogen i norrland utan telefon!

Men nej, nu ska jag sluta babbla om det där! Ta en titt på den här icke-existerande lampan istället! Om den hade funnits på riktigt skulle Hanna ha fått den i julklapp av mig!


Fett ballt att ha en sån lampa!

!

Man kan äta pannkakor på donken till frukost! Fast man fick bara två...och en jävla massa sylt.



Trött...

Jag är trött som satan och vet inte riktigt vad jag håller på med. Tänkte i alla fall berätta att jag har fått världens finaste termomugg av mina små vänner! Har ingen bild men det kanske kommer någongång. 

Jag hade tänkt ut något finnurligt att skriva, men nu är jag så trött att jag inte kommer ihåg vad det var, så jag kan ju berätta att jag sitter och lyssnar på in flames. 




Asså jag är så trött så jag håller på att ramla baklänges...

Nääää, nu går jag och dricke te! Tjing tjong!






RSS 2.0