Nyår...

Ungefär såhär känner jag mig just nu, och det är inte bara för att jag är hungrig!


Sen blir jag irriterad på att folk ska envisas med att skjuta raketer när klockan inte är tolv. Dom syns ju ändå typ inte nu, värsta slöseriet.

Nu ska jag äta en macka så att jag inte får ett utbrott på mina kära små vänner.


Sometimes I eat my dessert before my dinner...

Bästa texten!
 

Tips från coachen!

Jag har köpt världens bästa handkräm! Såhär ser den ut!

Ganska billig var den också! Äntligen är mina händer normala! :D

 

Avslutar med en liten serie som jag ritade på So:n i typ åttan? Vår lärare tyckte i alla fall att den var jätterolig!


xm@$

God jävla jul.


Dan före dopparefan!

Haha, det skulle stå dan, inte fan! XD

Aja, här sitter jag och äter chokladen i min chokladkalender. Om man äter fler bitar än fyra mår man illa. Lyssnar på musik gör jag också, men ingen äcklig julmusik här inte, nej det ska vara bandit! Men om man nu ska envisas med att lyssna på julmusik så ska man lyssa på de här!

1. Corey Taylor - Xm@$
2. The Hives and Cyndi Lauper - A christmas duel
3. Lars Winnerbäck - Julegröten
4. Ramones - Merry christmas (I don't want to fight tonight)
5. Thåström - Nu släckas tusen mänskoliv


Tyvärr så kommer ingen att få julklappar iår, sååå synd...


mysig låt



Idag var jag på jakt efter ett rött linne. Hittade jag det?? Näe, det fanns bara konstiga röda, så man visste liksom inte om det var rött eller inte. Ett par fina jeans hittade jag också, men jag var för tjock för dom, för dom gick inte att knäppa! Höhö...




Tråk...

Guuuuud vad tråkigt jag har! Och jag vill köpa en massa saker, men jag vet inte om jag vågar åka till stan, för tänk om någon får för sig att spränga sig själv i tunnelbanan liksom? Och inatt drömde jag att det var en massa terrorister som hade hällt ut syra på plattan och att min bror och hans lumpen-kompisar skulle typ jaga terroristerna, så då var jag jätteorolig, och sen skulle jag gå och lägga mig och då skulle jag låsa två dörrar, men dom var jättesvåra att låsa så jag trodde att det skulle komma in en terrorist när jag låg och sov!

Men nog om vad jag drömmer! Jag har världens lust att slösa pengar! Jag vill köpa converse, kläder, en lampa också måste jag köpa foundation också, för min är typ helt slut! Så funderar jag på om jag ska köpa en paljettbasker också! Hur fränt skulle det inte vara att komma med en sån liksom?

Imorgon är det simning. Tänkte ta och ladda upp med chokladbollar och med chokladen i min chokladkalender. Det bästa med att vara senil och glömma öppna luckorna är att man får öppna flera när man kommer ihåg att öppna! :)

en random bild från någon gång då jag åkte moppebil med en vän.


Lite lagom abstrakt typ...mycket vackert!


Nej, nu ska jag inte sitta här och svamla! Tjing tjong långkalsong!


Ångest

Här sitter jag och har ångest över att vi har matteprov, en labanrapport och fysikprov. Och sitter jag och pluggar?? NÄÄÄEEE! Korkad som jag är sitter jag och gör ingenting istället. Panikplugg får det bli, det är min grej liksom. Här är en mössa som jag tycker att Hannapannapyttipannakaffekanna ska köpa.
Nähä, bilden vill inte som jag vill. Skit samma. GODNATTEN!

OCH NU ÄR KLOCKAN 22:22!!!! *slår med fingrarna*


Fjant...

Idag hade jag en nära döden upplevelse. Jag höll på att ramla när jag skulle gå av bussen. Om jag inte skulle dött av fallet skulle jag ha dött för att det var så pinsamt.

Såhär gick det till va! Jag skulle gå av bussen, och så satt en kompis precis vid dörren, så samtidigt som jag gick ner för trappan skulle jag hinna säga hej, grattis i efterskott, vi ses! och det blev alldeles för mycket för mig, så på något vänster fastnade jag med foten MITT PÅ TRAPPSTEGET och typ snubblade ut ur bussen. Lite lagom smidigt sådär.

Men nu ska jag inte sitta här och fjanta mig längre!! GODNATTEN!


Här sitter jag och fjantar mig

Det är mysigt att äta när det kliar i halsen, speciellt knäckebröd.

Idag har jag pluggat kemi hela dagen, men jag vet inte om jag blev någe smartare för det! Och så har jag fått vettiga svar från 118 800.

Och nu fick jag en massa snor i halsen. Mysigt.

The Unforgiven

1.
2.
3.

<3

5 december...

Idag sa jag god jul till min bror, det känns sorgligt. Det är typ tre veckor kvar, men grejen är den att han typ inte kommer komma hem förän efter jul, för han ska springa runt i skogen och leka krig och vakta kungen så jag var tvungen att säga god jul idag! Fett tråkig jul, bror min är inte hemma så jag kommer få sitta där själv hos mormor och äta godis. Inte kul alls! Vem ska jag nu brottas med liksom?? Näää, tråkigt!

Och jag vill åka skidor, men mina pjäxor har gått och gömt sig och inte har jag några skidor heller :(

BUHU!!!!


Fredag 3/12

Sverigest mysigaste artist. Slänger in en liten julhälsning från Olov? Jag skulle vilja ha en likadan tröja som han, känner att den passar mig just nu. I alla fall, idag tog dte typ 40 min(!) att åka till centrum med bussen, för  det var en bilolycka så det var värsta kön! Man kom ingenstans. Men nu ska jag gå och äta clementiner!



HEJSVEJS!

<3

Min mamma är bäst för hon har köpt en chokladkalender till mig! :)


RSS 2.0