Tar en paus...

...i pluggandet för att rosta mackor och äta choklad. Jag har i alla fall överträffat mig själv idag genom att lyckats sätta ihop flera pdf:er till en. Svårare än man tror så jag är därför stolt över mig själv. Känner att en framtida karriär som IT tekniker inte är fullständigt omöjlig. 
 
Idag gjorde jag en makaber upptäckt, jag hittade nämligen en full spermie bland frukten!
 
 
Där har vi honom, en tysk spermie fylld med vanil- karamell- graddlikör eller nåt sånt. Jag har ingen aning om hur han hamnade där. 
 
Nu vill balkarna ha lite uppmärksamhet, så nu jag får undersöka det där lite senare. Hejsvejs. 

En grå söndag.

Idag hade jag tänkt råplugga hela dagen, räkna på balkar och skriva om isolering. Blev det så? Nej. Men jag tänker såhär, jag börjar inte förrän 13.00 imorgon, så jag har ju ganska lång tid på mig att plugga i alla fall. 
 
Vad har hänt annars då? Jo, jag har målat naglarna. Inte så speciellt roligt kanske, MEN jag fick en nagellackstork av min finaste blondin och det gjorde det genast lite roligare. Det är liksom en liten söt apa, så klickar man på en knapp så blåser han på nageln! Jag har döpt honom till Putte. 
 
Och det var allt jag hade att berätta. Peace out. 
 
 Bra låt!

Kladdkakans dag.

Japp, ni ser ju rubriken. Idag är det kladdkakans dag och vad gör jag? Jo, jag sitter här och äter pepparkakor. Shame on me. Men man kanske skulle ta och baka sig en kladdkaka idag då. Om någon annan där ute tänker göra samma sak ska ni inte fråga mig om ett grymt recept, jag måste vara den enda som misslyckas med mina kladdkakor. Antingen separerar smöret från kakan eller så blir den alldeles för torr. Tyvärr har ju min fina lilla vän som gör godast kladdkakor i hela världen rymt till Australien, så jag får nog försöka mig på att göra en själv i alla fall. 
 
Hur som helst. Jag hade tänkt plugga. Och försöka mig på att ladda ner CAD igen. Fast inte olagligt! Förra gången inträffade nämligen ett oväntat fel. Men sånt är jag van vid.
 
OMG!!!!!!!!!!!!!! JAG DÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!! Fick nyss redan på att resultatet från ena tentan har kommit, vågar inte kolla!
 
Åh herregud. Kollade nyss, och vad står där???? Ett B!!!! Trodde jag absolut max skulle få ett D! NU är jag ju nästan tvungen att fira med kladdkaka!!! 
 

RSS 2.0