Betongbalkar

Japp, betongbalkar sitter jag och försöker förstå mig på. Men eftersom jag inte har något bra program att öppna bilderna i blir texten sjukt suddig. Känns som att jag har gråstarr eller nåt, går inte alls att läsa. 
 
Men nog om betongbalkar, dom är faktiskt inte lika intressanta som dom låter. 
 
Något som däremot är kul är att elitserien är igång och lule har vunnit sina första två matcher, woopwoop! :D
 
 

100 år sedan

Tänkte göra min bloggcoach lite stolt igen med ett inlägg, eftersom det var väääääääldigt längesedan. Så nu tänkte jag skriva av mig lite. 
 
Kan börja med att jag nästintill bott i skolan de senaste veckorna, har enbart varit hemma för att sova och borsta tänderna i och med att vi hade mottagning, vilket innebar lektioner till cirkus 15.00 och sedan skulle vi leka och busa med Phöz och faddrarna. För dom som inte vet är Phöz läskiga gubbar i overaller och skägg som tycker om att tejpa. 
 
Igår städade jag mitt rum. Jag kan avslöja att dammråttorna var ungefär lika stora som en fullvuxen golden retriver. Men nu är det rent i alla fall. Vi får se hur länge det varar. 
 
Och på tal om ingenting vill jag måla naglarna. Men nu när det är september(!) är det frågan om man ska ta en "somrig" eller "höstig" färg. För det är ju liksom kallt ute men det är ju ändå soligt. Dessutom vill jag köpa någon ny färg, men jag vet inte riktigt vilken färg eller nyans, men samtidigt så har jag ju ganska många så egentligen behöver jag inte köpa någon ny. Och nu kom jag på den brillianta ideén om att ifall jag klarar första tentan så får jag köpa ett nytt. Deal. 
 
Det här med att köpa nytt. Jag måste köpa en ny foundation, och jag riktigt känner att alla skriver ner det i sin care-book nu, men min är nästintill slut. Och då kommer man ju till det här jobbiga läget där man undrar ifall man ska köpa en lika dan som man hade eller om man ska våga sig på att testa något nytt. Jag tror jag ska ta steget och vidga mina vyer med en helt ny foundation. Så länge den inte är alltför dyr, snål som jag är. 
 
Egentligen när man skriver såhär långa inlägg ska man ju tjoffa in lite bilder här och var också. Men, jag trodde att jag hade tappat bort min digitalkamera, men i och med att jag städade igår hittade jag den. Dock har jag inte använt den på x antal år, så jag har inga bilder på den. Och sen så är det ju så att jag inte vet hur man lägger över bilder från ifånen till datan (bloggcoach hjälp mig!!) så det blir inga bilder idag. 
 
Och just nu fick jag en ångestattack skala mindre, vår kära Blondinbella ska ju gå och gifta sig. Hon är 21(?). Om nästan precis två år är jag 21. Nu blev det ju inte alls mindre jobbigt att fylla 19. 
 
Nej, nu ska jag gå och dränka min ångest i äppelpaj och vaniljsås. Hejs. 

RSS 2.0