Inspirationsbrist.

Jag har noll inspiration, jag vet inte ens vilken färg jag ska måla naglarna i! Jag skulle vilja göra något roligt med massa färger och grejer, men det orkar jag inte.
Något sånt här kanske?
Nu dog en utav mina lampor i min taklampa. Jag som nyss läste på ett mjölkpaket att man ska ha det ljust omkring sig när det är vinter, för att man blir piggare då. Det var ju typiskt.
En annan sak som är typiskt är att jag tror att min övervattnade kaktus håller på att ge upp. Den mår inte alls bra. Och det blir jättejobbigt om den dör, för jag har stenar i olika färger i vasen/krukan, så då måste jag sitta och sortera dom. För att kunna skaffa en ny kaktus.
Och på tal om kaktus så köpte jag typ kaktusjuice eller nåt på coooooooop häromdan. Det smakade lite speciellt.
En annan kaktus...

2012

Japp, som rubriken antyder har det nu blivit 2012, för 17 dagar sedan. Jag vet att jag är lite efter, men jag hänger ju trots allt inte här så ofta. 2012. I år kommer alltså jorden typ gå under? Eller nåt. Om man tror på det alltså. Det kan ju lika gärna vara så att mayaindianerna bara inte oooooorkade skriva(?) längre än till december.
I alla fall. 
Vad har annars hänt då? Inte mycket alls. Jag har varit ute på lite äventyr, målat naglarna chockrosa och vattnat min kaktus för mycket.

RSS 2.0