Tips från coachen!

När man väntar på att nagellacket ska torka kan man dansa ketchupdansen! Det är jätteroligt också kan man ju inbilla sig att det torkar fortare :)

Såhär gör man!


Mitt busskort är ett busskort

Och jag är hungrig som vanligt, så nu skiter jag i det här och går och äter istället.

RAWR!

På måndagar är det ju bandit metal, så varför inte slänga in lite sånt här också :P
Cradle of filth - Babylon ad

Cradle of fith - Angel of death

Children of bodom - Are you dead yet?

Lite halv nostalgi



Bajs

Min tv dog nyss, så nu kan jag inte se på halv åtta hos mig. Eller, jag kan ju, men då måste jag flytta på mig och det orkar jag inte.

Förresten borde jag ändå inte titta på tv, jag borde börja plugga till historia provet. Men det orkar jag inte heller.

Satan...

...vad jag är hungrig. Fast jag kommer typ drömma mardrömmar om jag äter nu. Men om jag inte äter nu kommer jag typ svälta ihjäl innan jag får frukost, och nu blev det ju lite jobbigt också för jag ska jag typ gå och lägga mig nu, och när man äter blir man ju typ pigg (som en gris i England, höhö), och man ska inte äta äpplen innan man går och lägger sig, för det har jag läst i aftonbladet! Man ska tydligen äta donuts, då somnar man lättare. Tyvärr har jag inga donuts hemma, det hade suttit fint med en eller två...

Bara för att jag just nu knarkar den här låten

Volbeat - Fallen

Dagens goda gärning!

Jag lärde min mamma hur man skickar ljudklipp! Med telefonen dårå. Upptäckte en sorglig sak också, hon och hennes väninnor är flummigare än vad jag och mina små vänner kan vara. Tänk om jag också kommer bete mig som dem när jag blir gammal, herregud.

Förresten är det ganska frestande att göra en sån tatuering(ar) som i inlägget nedan...men jag tror nog att jag håller mig till en smiley.


vafan?

Hur normalt är det att gå hem till en främmande människa och säga att man är bajsnödig och behöver låna toaletten? Typ mitt i skogen!

Nää, det känns bara konstigt.

Jag vill tatuera mig!

Fast riktigt såhär galen ska jag inte vara...


Konversation

Mellan mig ovh min mor...

Mamma: Sover jag?
Jag: Men det vet väl inte jag!
Mamma: Nähä, sover du då?
Jag: Nej...

Raubtier

"Världen är raserad och det finns bara krig. I Haparandas frusna vildmark ses en fruktansvärd syn. En maskin av industriell metall som skoningslöst bryter svårmodet i en storm av brutalt ös"

Lebensgefahr



Det finns bara krig



Kamphund



Inget hopp



Hjärteblod



Terror



Änglar



Världsherravälde



Achtung panzer


Var bara tvungen...



HAHAHAHAH! Det är ju så roligt XD  ba, SMACK!

Nä, nu borde jag gå och lägga mig.

NATT!!!


cover



BÄSTA!

Tänk vad lite skrik och trummor kan göra av en dålig låt :)

23:e september

Idag har jag övningskört och då kom jag fram till att jag inte är speciellt bra på att köra bil. Eller, när jag väl rullar går det ju bra, problemet är att det inte går så bra att starta...

Dessutom upptäckte jag att det verkligen börjar bli höst nu, det var kallt så jag hade rumpvärme. De som kom på rumpvärmen borde få nobelpriset eller nåt, det är ju asmysigt :3

Sommar...

Jag vill inte att det ska bli höst. Jag vill ha sommar så att man kan äta jordgubbar, måste bada varje kvart för att det är så varmt, gå på winnerbäck konsert, knalla runt i flipflop och bada fötterna i kungsan.






winnerbäck, 2008






metallica - nothing else matters live 2009

 


Lisa Ekdahl

Du var inte där för mig



Öppna upp ditt fönster



Du sålde våra hjärtan



Slumra in


NOOOOO!!!!!!!

SKON ÄR SLUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu tror jag att jag går och gräver ner mig...

ÄNTLIGEN!

Mitt älskade busskort har kommit!


Ny design!

Danke schön Hanna!

antar jag...?


Dia Psalma

Alla älskar dig


Balladen om lilla Elsa

Vet din mamma att du super


Emelie


Luft


Höstmåne


Hon får

SL

SL är seeeeegt. Ringde och frågade hur lång tid det skulle ta innan jag skulle få mitt busskort, det skulle komma typ tidigast på tisdag, fast på hemsidan stod det att det skulle ta 4 arbetsdagar, idag har det gått 5...jag gillar inte sl!

kollade hur mycket det kostar att åka buss också:

är det bara jag som tycker att det är konstigt att de inte skrev hur mycket det kostar att åka buss i 168 dygn???


jag ljög

jag tror skon finns i min storlek, och den kostar bara  269,37  kr!!! det är ju ingenting! Det är ju typ min plikt att köpa dom!

*dreglar...*


GE MIG!


speciellt skon längst ner...fast det finns bara en storlek kvar och den är en halv storlek förstor! Och bara för det är det rea på den nu också :(

-



Jag älskar hans glasögon :)

Glömde berätta

Att jag såg min idol Kissie i fredags, och igår såg jag en flygande gummibåt. EN FLYGANDE GUMMIBÅT! Det var lite skumt...

I fredags

Var det inte min dag! Det var typ otursdagx100! 

I alla fall så var jag på grönan, och där blev jag av med min mobil och mitt busskort :( Sen så skulle vi se på Hoffmaestro och det var sjukt mycket folk, så de som stog typ längst fram kunde inte andas och skulle ut medan de som stog längst bak tryckte på framåt, så jag tappade bort mina små vänner Pernilla och Ebba, och sen ramlade jag. Och det var inte kul. Folk trampade på mig, någon ramlade på mig och mosade ner sitt knä i huvudet på mig. Så jag låg där på marken och skrek, och sen mitt från ingenstans tar en hand tag i min arm och drar upp mig, och den handen råkade tillhöra värsta snygga killen. Så jag klängde mig fast på honom och han drar med mig bort ifrån alla människor. Sen kom killens kompis, som tydligen bodde i närheten av mig, och dom försöker hjälpa mig att få tag på Ebba eller Pernilla, men det gick inge bra så jag stog där med dom och visste inte riktigt vad jag skulle göra, och sen helt plötsligt dyker Ebba och Pernilla upp! Sen gick vi därifrån till Max och drack vatten och sen åkte vi hem! 
Så nu har jag blåmärken lite här och där, sjukt ont i nacken, en bula och nu svullnade konstigt nog mitt finger upp... Aja, det var det.

Igår blev det film hos en kompis, I am legend och the Crazies, den första var jättesorglig och den andra var megaskum. 
 


Usch!

Jag har svarta prickar på fingrarna och de går inte bort! Jag har testat allt! Tvättat händerna x antal gånger, skrubbat med en borste, sminkborttagning, aceton, jaa till och med FÖNSTERPUTS!

INGENTING FUNGERAR!!! AAAAAAAAARGHH!!!!

21:42


Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat <3

Nu ska jag äta pannkakor :) med kanel på!

Bandit for life

Just NU spelas den här låten på bandit



Det gillas! Något som inte gillas är att det har blivit så kallt att jag har blivit tvungen att byta till mitt tjocka fluffiga täcke! Iof är det mycket mysigare än det andra, men ändå...

!!!!

MIN FOT HAR SOMNAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kossan Bernie


4:e september

När jag blir stor ska jag ha en lika dan bil som Batman.


Trallallala

Idag var jag ute i blåbärsskogen för att plocka svamp, men inte hittade jag någon svamp så jag plockade blåbär istället. Tänkte att det var intressant att veta... I alla fall så bor det ingen i skogen, ingen alls, det är bara en massa träd och mygg. Och blåbär förstås!

Asså jag dör, det är ju så roligt XD





Nej, nu ska jag gå ut och flumma av mig! Tjingtjong!

?

Varför sitter jag och lyssnar på julmusik?? O.o

iof är det en bra låt, men ändå...


Myspys

Eftersom att jag la upp världensbästaste låt igår tänkte jag idag lägga upp världens MYSIGASTE låt! :D

PUSS PÅ ER!


...

Rött hus eller skyview, rött hus eller skyview, rött hus eller skyview??????


Hanna är bäst!

För hon har lärt mig hur man tjoffar in youtube klipp! :D Och för att fira detta kan jag ju ta och dela med mig av  världshistoriens bästaste låt!

Titta vad duktig jag va!


RSS 2.0