www.läskigbild.se

Det är alltid en massa saker jag tänker att jag ska skriva, men jag lyckas alltid glömma bort dom... :(


Usch...

Jag mår illa. Och har ont i magen.

Kan bero på att jag råkade dricka mögle. Såhär gick det till.
Jag kom hem, eller hem och hem, iaf vi säger att jag kom hem. Sen tänkte jag såhär "Gud va jag är sugen på min drickyoghurt med jordgubb och apelsin smak som jag köpte förrut", så glad i hågen (vad fan är det för uttryck egentligen????) går och och grabbar tag i min drickyoghurt, skakar den som det står att man ska göra, öppnar korken och börjar dricka. Efter sisådär fyra stora klunkar, som för övrigt motsvarar cirkus halva flaskan, känner jag en vidrig smak i munnen! Kollar på bäst före datum, vad står det där???? 13/2-11!!!!!!! EN HEL JÄVLA VECKA GAMMAL!!!!!!!!! JAG SKA STÄMMA ICA FÖR ATT DE LÄT EN GAMMAL YOGHURT STÅ DÄR OCH SKRÄPA SÅ ATT SMÅ OSKYLDIGA MÄNNISKOR SOM JAG SKA KUNNA KÖPA DEN!!! EKOLOGISK VA DEN OCKSÅ SÅ DEN VAR JU SJÄLVKLART MYCKET DYRARE ÄN DOM ANDRA DRICKYOGHURTARNA OCKSÅ!!!!!! sen stog det levande yoghurt på den också, och som min goda vän sa "nog var det alltid något som levde i den".

NEJ, COOP SKA DET VA! Kärlek på coop ♥

Nu ska jag gå och spy upp min äckelyoghurt.


jhgfjhgdf

Varför blir det typ alltid just kjdfhkdjfh när man inte orkar komma på en rubrik/filnamn? Någon som någonsin reflekterat över detta?? Varför inte typ poiereir istället, eller kanske qwerqwrsbb??

I alla fall så glömde jag nu bort vad jag egentligen skulle skriva. Så då kan jag berätta att jag har målat mina naglar, och jag kan inte bestämma mig för om det är guldigt eller silvrigt, men jag tror på guldigt. Inte som min mamma iaf som tyckte det såg lila/brunt ut.

Nu kom jag på vad jag skulle skriva! Jag såg solsidan idag! Det var fett kul!!! Tummen upp på solsidan! Nu ska jag fortsätta lyssna på Lisa Ekdahl.

just nu är jag miljonär

Dagens shopping: åtta par strumpor. Ett par med stora ränder, ett bar med små ränder, tre par svarta, två par gråa och ett par prickiga! Strumpor är fett underskattade.
Sen köpte jag en bikiniöverdel också, också var det en röd prislapp på den som det stog 100 kronor på. Vad bra tänkte jag och gick och betala. Så kommer jag fram till kassan, och han ba 54 kr, ocj jag ba tjoho!!

Och nu äre mat!!

Tjing!!

Fräs

Eftersom jag tydligen har en söt liten läsare så tänker jag slänga in en raawrraawr låt. Men det går åt helvete, så vi skiter i att bädda in den och gör på det gammalmodiga sättet.
klicka ->http://www.youtube.com/watch?v=RoeYh4MwtCk&feature=related<- klicka
man förstår iallafall vad de sjunger

Så.

Idag har jag köpt tre nagellack. Ett grått, nån skum grön och ett typ guldigt eller nåt. Sen var jag jättenära på att köpa ett gröngliiiiiittrigt också, men jag lyckades hejda mig själv. Man blir glad av nagellack. 

Sen kan jag ta och berätta att jag har ätit typ sju mackor sen jag kom hem. För det är ju så himla intressant att berätta. 

JUSTJA!! en sak till måste jag berätta! Jag gick runt på ica och vad hittar jag då?? Ja, det kan ju inte du som läser detta veta, du tror väl att jag hittade någon spännande juice eller några fräna frukostflingor eller något, men nej, jag hittade bär. I en frysdisk. Som man köper i lösvikt. Så grymt smart. Bär är fett gott, så kan man köpa hur mycket man vill, i en påse!

Nu ska jag inviga ett nagellack.

PÖWZZZZ!


Host...

Jag vette fan vad jag ska skriva här egentligen. Det är ingen som läser och det är ingen som bryr sig om mina värdelösa inlägg om mitt värdelösa liv. Så nu tänker jag sitta här och hosta för mig själv.

tired of the entire

Jag har brännt mig på tungan.
Ett par av mina byxor håller på att ramla sönder.
Ett par andra är slitna för att jag ramla.
Jag slutade halv 7 idag.
Jag börjar 8 imorgon.
En buss skvätte ner mig och Hannapanna idag.
Det är fult väder ute.
Jag har inte börjat på historian.
Mina naglar håller på att gå av.

RSS 2.0