Hej hej, hemskt mycket hej!

I fredags hade jag precis blivit av med min träningsvärk i rumpan, men jag hade värsta träningsvärken i låren för att jag hade gjort 7 upphopp. Och så trodde jag att jag var sen till bussen, så skulle jag springa till busshållplatsen. Vägen till busshållplatsen består av en nerförsbacke med en sväng, en till nerförsbacke med en till sväng och sen en raksträcka. Så jag börjar springa och allt går jättebra tills jag kommer till den andra svängen. Där var det en massa is, så jag gör värsta kalasvurpan. Som tur var, var det jättetidigt och mörkt, så jag tror inte att någon såg mig, men jag fick bajsont i rumpan! Och nu hade jag träning, och då skulle vi såklart göra en jävla massa utfall och upphopp, så nu kommer jag ha träningsvärk i låren IGEN, träningsvärk i rumpan, och jag har fortfarande ont efter att jag ramlade. Imorgon kommer jag inte kunna gå i trappor.

Men nu ska jag äta maaaaat :D

WOOOAAH!

Idag har jag tänkt inviga julklappen jag fick av min ena varannanveckasmamma! Och eftersom jag inte har en bild på den så får det bli en rebus!

 

Hjälp...självklart kommer det upp en bild på en krokodil som äter upp en KRABBA när man söker på krokodil. Jag tycker inte om krabbor...

USCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


!!!

Gud vad roligt! man behöver ju inte alls kopiera, det är ju bara att klicka! :D

Jag gav upp för länge sen...

Trevliga saker att göra istället för att plugga till fysikprovet:

• kamma håret med en kam

• titta på Halv åtta hos mig

• sitta på en stol i två timmar och titta rakt ut i luften

• jämföra ett mörkt och ett blont hårstrå

• gräva en grop man kan ha gropångest i

• bada och äta tårta, samtidigt!


Och eftersom jag är oteknisk får man helt enkelt kopiera det här http://www.youtube.com/watch?v=2f1pWjnfQjk  och klistra in det själv.


Jag och min älskade lilla knas-katt, som för tillfället bor hos min mormor, så nu kan han inte attackera mina fötter :(


Summerbreeze

Bara för att låten är mysig <3

Blubb

Nu har jag ätit upp min chokladtomte. Och jag har världens tuffast muspekare.

Någon som kommer ihåg?


den 8:e januari 2011

Jag har fett tråkigt och det luktar popcorn. Jag tror att jag ska måla naglarna, men jag vet inte vilken färg. Nu vet ni det.

Tårta

Idag har jag gjort en tårta med mina små vänner. Sen hade vi saftkalas. Såhär såg tårtan ut!

www.klant.se

Idag skulle jag simma med en kompis i Eriksdahlsbadet, tror ni inte att jag upptäcker att jag har tagit med mig två överdelar då istället för en hel bikini? Jo, är man mongo så är man. Sen höll jag typ på att dö idag, när jag gick av bussen så ramlade min väska ner från axeln, så att bandet liksom kom runt fötterna. Fast eftersom jag är ninja så ramlade jag inte.


Michael Jackson tycker om att stirra på folk...


RSS 2.0