Mellandagsrea.

Det kan ju vara något av det värsta som finns. Folk ÖVERALLT. Vart man än går. Och så stört billigt är det ju inte. Sen lyckas jag typ aldrig hitta något som är på rea. Jag som annars typ är världsbäst på det. MEN!! Jag kommer behöva ge mig ut i den stora staden på jakt efter ett par byxor, för mina gick nämligen sönder idag! Jag har ätit sååååååååååå mycket julskinka att jag blivit alldeles för tjock så mina byxor sprack!!! Fast så var det inte riktigt, för det är bara gylfen som har gått sönder, och inte ens fixar-klara kan fixa den, för den är helknas! BAJS säger jag bara!
R.I.P svarta byxor.... <3

23/12-11

Imorgon är det julafton. Ungefär så här mycket julkänsla har jag: || Funderar på att ta och titta på The nightmare before christmas eller Edward scissorhands för att få lite julstämning i min lilla hjärna. I och för sig vill jag helst att julen ska vara över så fort som möjligt. Det enda roliga är typ när de ska måla schackbrädet straxt efter klockan tre.

Och varför är julen jobbig då???? Jo, man måste sitta med släkten och låtsas att man har det jättetrevligt och mysigt, och sen ska man äta julmat, och eftersom att man är vegetarian hatar man automatiskt julmat och det enda man äter är falafel och rödkålssallad (fast den är i och för sig galet god!), men så är det ju så att man alltid har för mycket mat så sedan äter man samma mat i en vecka, sen ska man lyssna på äcklig julmusik hela dagen och sen är det all hysteri över julklappar. Folk köper äckligt mycket julklappar, jag mår typ illa. Sen blir man alltid lika besviken varje år över att det inte är någon snö.
Nej, nästa år tror jag att jag bojkottar julen och åker någonstans där man inte firar jul.

Dagens ord.

Matéfylla
När man super så redlöst packad så man blir utslängd ur en klubb, lämnad i en rabatt å vaknar på en trottoar i en av världens största städer efter att förlorad sin jacka och blivit grundligt utskälld av en japansk taxichaffis.

Väldigt användbart.

Gulligt.

Asså fett söta spikar.

Damp

Det är vad jag har just nu.

En granat är jävligt dyr

Här sitter jag och sitter, höhö. Fast jag gör mycket mer än bara sitter! Bland annat så sitter jag och stirrar på mina politik papper, lyssnar på musik och äter chokladen i min chokladkalender.
Annars har jag inget intressant att berätta förutom att klant-klara var i farten i helgen igen och fick ett köttsår på benet efter att ha slagit i kanten på ett bord. Det var absolut inte för att jag tappade balansen när jag dansade på det. Så nu har jag ett fint plåster där! Sen kan jag meddela att jag hade värsta smurfbrännan oxå! För mina kläder färgade av sig så jag blev lite smått chockad när jag tog av dom. Men hur som helst var det trevligt!
Ja, något annat intressant har jag inte att berätta, inte för att det där var speciellt intressant det heller.
Dags för lite riktig musik här tycker jag!

Joseph Louis Gay-Lussac

Han där uppe i rubriken föddes idag, eller inte idag då men den här dagen, dvs den sjätte december 1778 och var en fransk fysiker och kemist. Naturnörd som jag är tyckte jag att han kan få lite uppmärksamhet.
Hur som helst. Vad har det hänt för intressant idag då? Jo, det ska jag visa med en liten serie.
inte alls överdrivet...

Japp, så kan det gå om man tar av sig skorna. Jag kan meddela att det gör djävulskt ont att trampa på ett häftstift.
Vad jag gör annars då? Funderar på att ta och öppna min chokladkalender. Och jaa, jag är arton år och har en, mor min envisades med att köpa en. Och jag är ju inte den som tackar nej till choklad direkt.

Pinsamt.

Upptäckte just att jag har stavat fel på mina husgudar. Så oerhört pinsamt, jag skäms. Metallica ska det ju stå, inte metalica. LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. Så.
I alla fall så har jag idag varit på glöggkalas hos favoritgrannen som inte är granne längre. Men dom är favoritgrannarna i alla fall. Mucho trevligt.
Igår skulle jag räkna matte med Ebbabus, men det råkade sluta med att vi tittade på Aladdin istället. Så det kan gå. Vi som annars brukar vara så effektiva. Eller inte.
Vad kan man mer säga att det har hänt i helgen då? Jag har fått blåmärken och folk har spillt ner typ hela mig, jag har dammsugit och "julpyntat". Och hör och häpna, jag har till och med börjat lyssna på julmusik! Hängt hos Ebbabus har jag också gjort, och gått ut i stormen och blivit dyngsur.
Japp. Så väldans intressant, jag vet.

RSS 2.0