jag ska köpa vingar för pengarna, dudududu....

Jahapp. Då sitter man här igen. och vad här hänt sen sist då?
Ja, på kaktusfronten har det hänt att mina kaktusar dog. Dom fick för mycket vatten. Så nu har jag inga kaktusar längre. Rest in peace.
Vad mer då?
Inte mycket alls. Förutom att jag har badat isvak, panikpluggat, ätit muffins och blivit beroende av draw something.
Och det var väl allt. Tjing!

HERREJESUSJAGDÖR VADLÄSKIGT!!!!!

Jag är rädd.
Det plingade nyss på dörren. Och jag hörde inte i syne, hur man nu kan göra det för man ser ju inte med öronen liksom (?), för mor min hörde också att det plinade på dörren. Eftersom min käre mor pratade i telefon tänkte jag att jag går och öppnar dörren. Så jag går och öppnar dörren. Och vad händer? Är det en taliban som står där? En utomjordning som har kommit för att äta upp mig? En fransman med basker och randig tröja? En unge som är bajsnödig och vill låna toaletten? Jehovas????? Nej. Det är INGEN som står där. Och då tänker ni såklart, men det var bara något litet busfrö som busplingade! MEN NEJ!!! Det var det inte, för det var nämligen inga fotspår i snön.
Jag har mina teorier om hur det kan va, och den mest troliga är att det var en vålnad som plingade på och när jag öppnade dörren tog den sig in här, typ som en vampyr som måste bli inbjuden så måste den här plinga på dörren så att någon stackars krake kommer och öppnar åt den.
Bor den här i min garderob nu???

Snäjl.

En snigel kan sova i tre år, det visste ni inte va?! Själv kan jag inte sova alls, och när man väl somnat, nä, då ska man upp igen. Det är ju lagom drygt. Fett nice det skulle vara att vara en snigel.

Förresten!

Tror min kaktus är på bättringsvägen. Och bäst av allt! Mor min har köpt kanelte. Det ni.

Dagens ord.

Kolhydratbakis.
En person som går på en kolhydratfattig kost kan bli kolhydratbakis dagen efter att han/hon/hen har ätit mer kolhydrater än vanligt.

"Jag har proppat i mig ris som jag annars inte rör ett enda korn av, var hur gott som helst och vräkte verkligen i mig haha ;) Man får ju passa på.. Dock hade jag sjukt ont i magen + vart lite yr efter alla kolhydrater jag fick i mig som jag annars undviker!"
-Kissie





RSS 2.0